Over ons

Duurzaam TS BV heeft een brede kennis in de installatiebranche en is uitgerust voor de middelgrote en grotere projecten. Daarnaast worden er ook met regelmaat grote delen van werkzaamheden uitbesteed aan daarvoor gespecialiseerde bedrijven. Te denken valt aan bijvoorbeeld vloerverwarming of luchtkanalen. Uiteraard gebeurt dit altijd onder direct toezicht van Duurzaam TS. Duurzaam TS opereert landelijk en gaat voor enkele vaste opdrachtgevers ook over de grens naar Duitsland en België.

 

Onze werkzaamheden

De opdrachten lopen sterk uiteen. Denk hierbij aan woningen, appartementencomplexen, scholen, bedrijfspanden en retail van groot tot klein. Veelal nemen wij gecombineerde projecten aan, maar ook zijn wij graag uw partner voor deelopdrachten. Wij opereren landelijk en gaan met regelmaat ook de grens over naar België en Duitsland voor onze vaste relaties.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De rode draad binnen Duurzaam TS is het doorzetten van de aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Duurzaam TS kan u hiermee van dienst zijn met zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen (lucht/water), groendaken en uiteraard een groot scala aan LED-verlichting. Diverse projecten worden vanuit de overheid ondersteund d.m.v. subsidie dan wel door de energie-investeringsaftrek. Uiteraard kunnen wij u hierin informeren en adviseren.

 

Erkend leerbedrijf

Duurzaam TS staat bij Kenteq geregistreerd als erkend leerbedrijf. Wij hechten veel waarde aan de kennis van onze mensen. Met het aanbieden van goede opleidingen willen we onze medewerkers de mogelijkheid bieden deze kennis op peil te houden of zich verder te verdiepen. Zeker in deze tijd van technologische groei en nieuwe eisen die aan vakmensen worden gesteld, is kennis al snel verouderd. Voor een bedrijf is het up-to-date houden van het vakmanschap noodzakelijk om continuïteit te garanderen. Deze investering in uw werknemers kost tijd, maar verdient zich snel terug. De ervaring leert dat het bieden van goede opleidingsmogelijkheden resulteert in gemotiveerde vakmensen die graag bij hun bedrijf willen blijven werken. Zo blijft de specifieke kennis en ervaring binnen het bedrijf en kan bespaard worden op de kosten die nodig zijn om nieuwe werknemers te werven. Kenteq erkent de bedrijven uit de branches van installatie, metaal en elektro. Erkende leerbedrijven laten zien dat ze de kwaliteit van het vakmanschap willen garanderen en stimuleren. Deze uitstraling heeft uiteraard invloed op de manier waarop naar de bedrijfstak gekeken wordt en geldt voor branchegenoten als bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten. Hebben wij uw interesse gewekt? Bel dan eens voor uw mogelijkheden binnen Duurzaam TS.