Inbraakbeveiliging

inbraakbeveiligingIn Nederland wordt ca. 130.000 keer per jaar ingebroken. In ruim 105.000 gevallen is er sprake van een zogenaamde gelegenheidsinbraak.Veelal kunnen inbrekers eenvoudig binnendringen en wordt er vervolgens veel schade aangericht welke in veel gevallen niet helemaal door de verzekering worden gedekt. Spullen van waarde zijn verdwenen en het hele huis of bedrijf is overhoop gehaald.Daarnaast speelt de emotionele waarde van de ontvreemde spullen een grote rol om maar te spreken van de emotionele impact en dan vooral bij kinderen.


DuurzaamTS staat ook als het gaat om inbraakbeveiliging voor u klaar met een team van professionals. Maak eens een afspraak met een van onze adviseurs als het gaat om:
- Beveiligingsplannen
- Vaste bedrijfsinstallaties
- Vaste woninginstallaties
- Draadloze woninginstallaties
- Akoestische beveiliging
- Buitendetectie
- Bouwkundige beveiliging
- Oplevering met Borg certificaat


Eventueel uitgebreid met:
- Brandmelders
- Technische meldingen
- Hygrostaten
- Thermostaten


Waar het brede werkterrein van DuurzaamTS stopt, eindigen niet de adviezen om u verder te helpen als het gaat om bemiddeling in o.a.:
- Bedrijfssurveillance
- Winkel- en burger surveillance
- Mobile surveillance
- Collectieve surveillance
- Portiers- en receptie diensten
- Buitengewone opsporingsambtenaren
- Incidentele opdrachtenCCTV

CCTV Cameratoezicht is het uitoefenen van toezicht op een gebouw, gebied of (groepen) mensen met behulp van camera's. Het doel van camera toezicht in de openbare ruimte is het terugdringen van overlast en criminaliteit en het vergroten van veiligheidsgevoelens. De Engelse term is Closed-Circuit Television (CCTV). DuurzaamTS heeft voor u de oplossing als het gaat om camera systemen. In nauwe samenwerking verwoorden wij uw wensen pakket in een plan op maat. Wij kunnen zorg dragen voor beveiligde beelden, welke u als bewijs materiaal kunt overdragen aan de politie.


U kunt bij ons terecht als het gaat om;
- Zwart/Wit camera's
- Kleuren camera's
- Speed domes
- IP camera's
- Objectieven
- Monitors
- Harddiskrecorders
- Video schakelapparatuur
- Verdekt opgestelde installaties (evt. huur)Toegangscontrole

toegangscontroleEen toegangscontrolesysteem zorgt ervoor dat u bepaalt wie waar toegang heeft. In de praktijk betekent het vaak dat er op ruimtes lezer wordt gemonteerd. Afhankelijk van de autorisatie van de badge of tag van de medewerker of bezoeker zal de deur worden geopend.In de praktijk betekent het vaak dat er op ruimtes die u beveiligd wilt hebben een kaartlezer word gemonteerd. Afhankelijk van de autorisatie snel en gemakkelijk door u kunnen worden gewijzigd. Verder dient het systeem gebruiksvriendelijk te zijn. Veel organisaties hebben behoefte aan een registratie en de identificatie van de gebruikers van het systeem. Het wordt dan mogelijk om een overzicht te krijgen van wie wanneer een deur geopend heeft. DuurzaamTS biedt voor u ook de oplossing als het gaat om combinaties van toegangscontrole met inbraakbeveiliging, of de toegangscontrole uitgebreid met biometrie van irisscan tot vingerscan. Ook hebben wij systemen geschikt voor tijdsregistratie. Kortom DuurzaamTS kan u adviseren wat betreft het elektronische gedeelte als ook het daarmee gepaard gaande bouwkundig gedeelte.


U kunt bij ons terecht voor:
- Stand-alone installaties
- Geavanceerde lezersystemen
- Tijdsregistratie
- Managementsystemen
- Slagbomen
- Sluitmagneten
- Elektrische deurdrangers
- Tourniquet