Essentieel

Licht een bron van energie is als het gaat om:
– Productiviteit.
– Sfeer.
– Veiligheid.
– Attentiewaarde.

Goede verlichting stimuleert en ondersteunt werkzaamheden, zowel thuis als op iedere mogelijke werkvloer. Verlichting brengt ook sfeer en verhoogt daardoor het plezier voor uzelf en anderen om u heen. Verlichting is een noodzakelijk goed in iedere omgeving.

DuurzaamTS houdt zich dagelijks bezig met het ontwerpen en realiseren van complete verlichtingsinstallaties voor kantoren, instellingen, bedrijfsruimtes en bedrijfsterreinen (o.a. parkeerplaatsen). Onze specialisatie ligt in het uitlichten van showrooms, winkels, etalages en gebouwen. Met onze kennis en ervaring kunnen we een flexibel lichtplan ontwerpen evt. in samenspraak met onze leveranciers, waarbij rekening wordt gehouden met veranderingen die met name in winkels en showrooms plaatsvinden.

Ook voor lichtmetingen zijn wij uw partner. DuurzaamTS is ook de leverancier voor lichtbronnen. Speciale verlichting voor uw producten, denk hierbij aan vlees, vis, brood, kaas en zuivelproducten of aan audio/video apparatuur, auto’s en meubels. Voor ieder plan de specifieke kleuren en uitstraling.