Overweegt u zonnepanelen?

De laatste jaren zijn de technische ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie hard gegaan. Regelmatig worden rendement en kwaliteit van de panelen verbeterd, of wordt het productieproces ervan beter betaalbaar. De gemiddelde terugverdientijd is nog maar 5-10 jaar, het opwekken van zonne-energie kan erg aantrekkelijk zijn. DuurzaamTS biedt hier tal van mogelijkheden op kleine en grote schaal. Zo kunt ook u duurzame energie verkrijgen en spaart u niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee!

Een omvormer zet zonne-energie om in bruikbare stroom voor uw huis. U kunt bij sommige leveranciers gratis uw installatie online monitoren via een app. Deze app kunt u op al uw apparaten installeren, dus u kunt overal zicht hebben op uw panelen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend bij onze medewerkers terecht.

Is mijn dak geschikt?

Het zuiden is ideaal om zo veel mogelijk zonne-energie te verzamelen. Doe de zonnepanelencheck en kom er met een paar vragen achter of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Is uw dak niet geschikt? Ook dan biedt de website van MilieuCentraal opties om gebruik te maken van duurzame energie.

Zonnepanelencheck >>

Omvormer en Online Monitoring App (v.l.n.r.)
Full Black Zonnepanelen