Welkom!

Duurzaam TS is in de wereld van techniek een bedrijf welke u als totaal installateur van dienst kan zijn. Wij hebben als doelstelling een mix te creëren tussen techniek enerzijds en service en kwaliteit anderzijds. In nauwe samenspraak met onze opdrachtgevers zullen wij zorg dragen voor het implementeren van het wensenpakket van de klant in relatie met nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van milieu, veiligheid en flexibiliteit. Graag gaan we met u het gesprek aan wat wij voor u kunnen betekenen.

Duurzaam TS is gespecialiseerd in de hiernaast genoemde diensten en mag zich derhalve met recht een totaalinstallateur noemen.

Ook voor turn-key projecten, zoals casco kantoorpanden, geldt “geef uw zorg uit handen aan Duurzaam TS”. Duurzaam TS zal conform een zorgvuldig ontwikkeld plan in nauwe samenwerking met u zorg dragen voor alle voorkomende werkzaamheden. Wij streven hierbij naar het bevorderen van comfort, veiligheid, efficiëntie en rendement voor onze opdrachtgevers. Dit betekent voor u dat er een ambitieus team voor u klaar staat, betrouwbaar en transparant, zodat u van ons een eindproduct verkrijgt zoals u mag verwachten en bent overeengekomen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De rode draad binnen Duurzaam TS is het doorzetten van de aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Duurzaam TS kan u hiermee van dienst zijn met zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen (lucht/water), groendaken en uiteraard een groot scala aan LED-verlichting. Diverse projecten worden vanuit de overheid ondersteund d.m.v. subsidie dan wel door de energie-investeringsaftrek. Uiteraard kunnen wij u hierin informeren en adviseren.